Salieboter is heerlijk over alle pastasoorten maar het lekkerst over een gevulde pasta zoals tortellini of ravioli met ricotta of een andere kaassoort.
Dit recept is geschikt voor 2 personen.
Ingrediënten ravioli met salieboter
1 pak verse ravioli à 250 g
125 g gezouten roomboter
klein bosje salie
Parmezaanse kaas
Bereiding ravioli met salieboter
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking (verse pasta is snel gaar). Verhit ondertussen de roomboter in een steelpan.
Laat de boter niet bruin worden.
Roer de salieblaadjes erdoor en laat even pruttelen.
Roer de boter door de gare pasta en bestrooi met versgeraspte Parmezaanse kaas of pecorino.
Tip: dit gerecht is behoorlijk machtig dus serveer het met een frisse salade.
Elke tegel is uniek door zijn eigen dessin. Samen vormen ze een levendig patroon, dat…
Wil jij je badkamer net dat beetje extra’s geven? Een inloopdouche is een fantastisch idee!…
Houten schuren zoals ook de houten schuren van gelderschehoutbouw.nl zijn niet alleen functionele opslagruimten; ze…
Op landgoederen zijn vaak uitbundige voorjaarsbloeiers te vinden. Niet al deze bloemen zijn inheems aan…
Van 13 t/m 17 september gaan we met een comfortabele bus richting Ostfriesland en Oost-Groningen.…
Slimme tuinverlichting in elke buitenruimte Je tuin ziet er in het daglicht prachtig uit, maar…
View Comments
Lekker