Het is de Week zonder Vlees en Zuivel. Dit initiatief is in het leven geroepen om de consumptie van dierlijke producten terug te dringen. Met dit recept voor een geroosterde pompoensalade en spinazie, maak je een heerlijke, veganistische lunch. Zo zet jij alvast de eerste stap richting het minder consumeren van vlees en zuivel!
Eet smakelijk!
Tip: Wil je extra eiwitten in je geroosterde pompoensalade? Laat een blikje linzen uitlekken en meng door de salade.
Tip: Hou je van kaas? Gebruik dan eens een plantaardige feta.
Meer weten over De Week zonder Vlees en Zuivel? Klik dan hier!
Een pergola is een originele en mooie toevoeging in je tuin, maar zonder de juiste…
De natuur of je tuin is een belangrijk instrument op weg naar rust, ontspanning en…
Er fladdert, zweeft en zoemt heel wat door de tuin vanaf het vroege voorjaar tot…
In mei legt iedere vogel een ei, zo luidt het gezegde. De meeste trekvogels zijn…
Elke tegel is uniek door zijn eigen dessin. Samen vormen ze een levendig patroon, dat…
Wil jij je badkamer net dat beetje extra’s geven? Een inloopdouche is een fantastisch idee!…