Pastinaak is supergezond en superlekker! Vooral wanneer je er pastinaakfriet van maakt!
3 pastinaken
Olijfolie
1 el tijm
Snufje zeezout
Verwarm de oven voor op 180-200 graden.
Schil de pastinaken en was ze.
Snijd ze in reepjes/frietjes, niet te dik.
Doe de pastinaakreepjes in een schaal en sprenkel er wat olijfolie overheen.
Voeg de tijm en het snufje zeezout toe, verdeel alles goed over de frietjes.
Bekleed een bakplaat met bakpapier, leg de frietjes erop en zet ze in de voorverwarmde oven.
Bak de pastinaakfrietjes in circa 30 minuutjes mooi krokant.
Doe er eventueel wat extra zout en tijm op.
Geniet ervan!
Ook lekker: pastinaaksoep.
In mei legt iedere vogel een ei, zo luidt het gezegde. De meeste trekvogels zijn…
Elke tegel is uniek door zijn eigen dessin. Samen vormen ze een levendig patroon, dat…
Wil jij je badkamer net dat beetje extra’s geven? Een inloopdouche is een fantastisch idee!…
Houten schuren zoals ook de houten schuren van gelderschehoutbouw.nl zijn niet alleen functionele opslagruimten; ze…
Op landgoederen zijn vaak uitbundige voorjaarsbloeiers te vinden. Niet al deze bloemen zijn inheems aan…
Van 13 t/m 17 september gaan we met een comfortabele bus richting Ostfriesland en Oost-Groningen.…