Een stevige stoofpot smaakt naar meer na een gure herfstdag, maar in de praktijk blijkt het niet altijd mee te vallen het vlees goed mals te krijgen.
Mogelijk blus je het vlees na het aanbraden dan af met koud water of koude bouillon. En dat is funest, want het vlees ‘sluit zicht’ waardoor het niet goed vocht meer kan opnemen en dus taai wordt.
Zorg dat de saus of bouillon dezelfde temperatuur heeft als het reeds aangebraden vlees. Of haal het vlees uit de pan, warm het stoofvocht op en voeg het vlees weer toe.
Elke tegel is uniek door zijn eigen dessin. Samen vormen ze een levendig patroon, dat…
Wil jij je badkamer net dat beetje extra’s geven? Een inloopdouche is een fantastisch idee!…
Houten schuren zoals ook de houten schuren van gelderschehoutbouw.nl zijn niet alleen functionele opslagruimten; ze…
Op landgoederen zijn vaak uitbundige voorjaarsbloeiers te vinden. Niet al deze bloemen zijn inheems aan…
Van 13 t/m 17 september gaan we met een comfortabele bus richting Ostfriesland en Oost-Groningen.…
Slimme tuinverlichting in elke buitenruimte Je tuin ziet er in het daglicht prachtig uit, maar…