Recepten

Goed gestoofd

Een stevige stoofpot smaakt naar meer na een gure herfstdag, maar in de praktijk blijkt het niet altijd mee te vallen het vlees goed mals te krijgen.

Mogelijk blus je het vlees na het aanbraden dan af met koud water of koude bouillon. En dat is funest, want het vlees ‘sluit zicht’ waardoor het niet goed vocht meer kan opnemen en dus taai wordt.

Zorg dat de saus of bouillon dezelfde temperatuur heeft als het reeds aangebraden vlees. Of haal het vlees uit de pan, warm het stoofvocht op en voeg het vlees weer toe.

admin

Share
Published by
admin
Tags: stoven

Recent Posts

Kleurrijke patronen

Elke tegel is uniek door zijn eigen dessin. Samen vormen ze een levendig patroon, dat…

3 dagen ago

Een inloopdouche: dit zijn de dingen waar je aan moet denken!

Wil jij je badkamer net dat beetje extra’s geven? Een inloopdouche is een fantastisch idee!…

2 weken ago

De veelzijdigheid van houten schuren

Houten schuren zoals ook de houten schuren van gelderschehoutbouw.nl zijn niet alleen functionele opslagruimten; ze…

2 weken ago

Stinsenplanten: Alles wat je wil weten

Op landgoederen zijn vaak uitbundige voorjaarsbloeiers te vinden. Niet al deze bloemen zijn inheems aan…

2 weken ago

Op tuinenreis naar Ostfriesland en Oost-Groningen van 13 t/m 17 september

Van 13 t/m 17 september gaan we met een comfortabele bus richting Ostfriesland en Oost-Groningen.…

3 weken ago

Light just got smarter

Slimme tuinverlichting in elke buitenruimte Je tuin ziet er in het daglicht prachtig uit, maar…

3 weken ago