Categories: GezondheidRecepten

Citroenzout

Kant-en-klaar citroenzout is meestal duur. Daarom kun je dit speciale zout, dat gebruikt wordt voor het maken van slasauzen en het kruiden van vis en gevogelte, beter zelf maken.

Hiervoor heb je twee grote biocitroenen en 250 g grof zeezout nodig. Was de citroenen in heet water en rasp de schil eraf. Meng vervolgens het citroenraspsel met het zout en doe alles in een glazen pot. Het citroenzout blijft een jaar lang goed.

admin

Share
Published by
admin
Tags: visgerecht

Recent Posts

Kleurrijke patronen

Elke tegel is uniek door zijn eigen dessin. Samen vormen ze een levendig patroon, dat…

5 dagen ago

Een inloopdouche: dit zijn de dingen waar je aan moet denken!

Wil jij je badkamer net dat beetje extra’s geven? Een inloopdouche is een fantastisch idee!…

2 weken ago

De veelzijdigheid van houten schuren

Houten schuren zoals ook de houten schuren van gelderschehoutbouw.nl zijn niet alleen functionele opslagruimten; ze…

2 weken ago

Stinsenplanten: Alles wat je wil weten

Op landgoederen zijn vaak uitbundige voorjaarsbloeiers te vinden. Niet al deze bloemen zijn inheems aan…

2 weken ago

Op tuinenreis naar Ostfriesland en Oost-Groningen van 13 t/m 17 september

Van 13 t/m 17 september gaan we met een comfortabele bus richting Ostfriesland en Oost-Groningen.…

3 weken ago

Light just got smarter

Slimme tuinverlichting in elke buitenruimte Je tuin ziet er in het daglicht prachtig uit, maar…

3 weken ago