Brood dat te droog geworden is, hoef je niet meteen weg te gooien of aan de eenden te voeren. Door een eenvoudige truc smaakt het weer vers. Wikkel het brood in een licht bevochtigde schone doek en leg het 24 uur in de koelkast. Verwarm vervolgens de oven voor op 180 graden en bak het bevochtigde brood 8 tot 10 minuten op. Smaakt het best als het nog warm is.
Heb je toch oud brood? Maak er deze heerlijke pudding van.
Elke tegel is uniek door zijn eigen dessin. Samen vormen ze een levendig patroon, dat…
Wil jij je badkamer net dat beetje extra’s geven? Een inloopdouche is een fantastisch idee!…
Houten schuren zoals ook de houten schuren van gelderschehoutbouw.nl zijn niet alleen functionele opslagruimten; ze…
Op landgoederen zijn vaak uitbundige voorjaarsbloeiers te vinden. Niet al deze bloemen zijn inheems aan…
Van 13 t/m 17 september gaan we met een comfortabele bus richting Ostfriesland en Oost-Groningen.…
Slimme tuinverlichting in elke buitenruimte Je tuin ziet er in het daglicht prachtig uit, maar…