Gazpacho
In Spanje weten ze wel raad met het warme weer. Ze gaan de zomer niet alleen te lijf met siësta’s maar ook met heerlijke gazpacho, een koude soep boordevol met smakelijke, mediterraanse groenten. Als het warm is sta je niet graag urenlang boven warme pannen. Daarom is deze koude soep ideaal, klaar in 15 minuten en je hebt geen warmtebron nodig! Zo maak je het:
Zorg voor een blender en een schaal of pan. Verzamel de benodigde ingrediënten:
Pel de tomaten, schil de komkommer en snij alle ingrediënten in blokjes. Blender de groenten met de olijfolie en azijn tot een smeuïg geheel en voeg het brood toe, totdat de soep de gewenste dikte heeft. Plaats het geheel in de koelkast voor minimaal een uur.
Is de soep voldoende gekoeld? Serveer dan met peterselie en croutons.
Houd jij van het buitenleven met zijn frisse groen, bloemen en planten, en wil je…
Carports zijn in 2025 niet meer weg te denken uit vele Nederlandse tuinen. Houten carports…
Een strak gazon staat of valt met het juiste gereedschap. Toch raakt iedereen vroeg of…
Van donderdag 21 tot en met zondag 24 augustus is landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd…
In juli en augustus bruist de natuur van het leven. Bloemen staan volop in bloei,…
Prijzen voor woonverzekeringen lopen flink uiteen, maar een lage premie hoeft niet te betekenen dat…