Op 14 april organiseert VerrekijkerShop haar jaarlijkse Verrekijker DemoDag. Tijdens deze dag kan je vrijblijvend verrekijkers, spotting scopes, wildcamera’s en warmtebeeld kijkers testen en vergelijken.

De gehele dag zijn er vertegenwoordigers en product specialisten aanwezig die je vragen kunnen beantwoorden en je graag alles vertellen op dit gebied. Daarnaast gelden er op deze dag verschillende aanbiedingen en kortingsacties op diverse producten. Dit is dus hét moment om advies te krijgen, producten te vergelijken en een kijker aan te schaffen.

Het grootste deel van het assortiment van de VerrekijkerShop zal aanwezig zijn: verrekijkers, spotting scopes, warmtebeeld camera’s, wild camera’s, digiscoping producten en allerlei mooie en handige accessoires. Dit alles wordt gepresenteerd op een mooie plek in de natuur bij de schaapskooi van de Holtinger Schaapskudde in Havelte.

Natuurlijk hoort er ook een hapje en een drankje bij deze dag, net als diverse lezingen, natuurexcursies en workshops. Niemand minder dan Peter Grobben komt daarnaast een workshop geven over digiscoping.

De toegang tot de DemoDag is gratis. Wilt u meedoen aan een van de activiteiten, lezingen of demonstraties, meld u dan van te voren aan.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor de Verrekijker DemoDag.