IJs is heerlijk verfrissend op een warme zomerdag. Vooral dit smakelijke aardbeien-slagroomijs is echt een traktatie! Je maakt het gemakkelijk zelf via onderstaande stappen. Je hoeft er niet eens een ijsmachine voor te hebben!
Tip: Aardbeien-slagroomijs smaakt nog lekkerder met verse aardbeien uit je eigen moestuin. Je kan ze eenvoudig zelf kweken met behulp van deze tips.
Tip: Zelfgemaakt aardbeien-slagroomijs smaakt heerlijk, maar het kristalliseert wel sneller dan professioneel gemaakt ijs. Serveer het daarom zo snel mogelijk.
Ook lekker om zelf te maken:
De dag begint met het geluid van vogels, dauw op het gras en het zachte…
Tulpen staan bekend als een van de symbolen van Nederland. Maar wist jij al dat…
Het gazon is een plek die het hele jaar door intensief gebruikt wordt, en daarom…
Landelijk wonen is heerlijk en heeft veel charme, maar het zijn vaak oudere woningen. Die…
Dit artikel is geschreven in samenwerking met HEMA De overgang van koud naar warm weer…
De bever, ooit uitgestorven in Nederland, heeft dankzij herintroductieprogramma's zijn plek in onze natuur heroverd.…
View Comments
Goed recept, ik adviseer 2 á 3 blaadjes gelatine toe te voegen.
Dit zorgt ervoor dat het ijs minder snel gaat 'druppelen'.