IJs is heerlijk verfrissend op een warme zomerdag. Vooral dit smakelijke aardbeien-slagroomijs is echt een traktatie! Je maakt het gemakkelijk zelf via onderstaande stappen. Je hoeft er niet eens een ijsmachine voor te hebben!
Tip: Aardbeien-slagroomijs smaakt nog lekkerder met verse aardbeien uit je eigen moestuin. Je kan ze eenvoudig zelf kweken met behulp van deze tips.
Tip: Zelfgemaakt aardbeien-slagroomijs smaakt heerlijk, maar het kristalliseert wel sneller dan professioneel gemaakt ijs. Serveer het daarom zo snel mogelijk.
Ook lekker om zelf te maken:
Landelijk wonen kent zijn charmes. Denk aan de rust, ruimte en natuur wat veel mensen…
De grutto is een beschermde inheemse vogel die helaas snel verdwijnt. Deze vogel is niet…
Zondag 11 mei is het Moederdag! Heb jij al bedacht wat je haar gaat geven?…
In mei legt iedere vogel een ei, zo luidt het gezegde. De meeste trekvogels zijn…
Vogels zijn druk in de weer, bloemen openen hun knoppen en de eerste, echt warme…
IJsjes eten is altijd een feest! Vooral als het buiten lekker warm is. Zelf ijsjes…
View Comments
Goed recept, ik adviseer 2 á 3 blaadjes gelatine toe te voegen.
Dit zorgt ervoor dat het ijs minder snel gaat 'druppelen'.