Het voorjaar en de zomer zijn mijn jaargetijden. Niet dat ik een hekel heb aan de herfst of de winter, want ik maak het dan graag knus en gezellig binnen, maar in het voorjaar en de zomer bloei ik helemaal op. Ramen en deuren gaan lekker open en ik probeer zoveel mogelijk zonnestralen te pakken in de tuin met een kop thee of een glaasje wijn.

Helaas is het weer van de laatste weken niet echt zomers te noemen, waardoor mijn drang om het zomers te maken in huis alleen maar groter wordt. In de slaapkamer heb ik geprobeerd dit te doen met wit linnen- en beddengoed.

Slaapkamer kast

Oud linnengoed
Niets is lekkerder dan frisgewassen wit beddengoed waar je ‘s avonds heerlijk onder kunt kruipen… Boven het bed hangt oud linnengoed. Het hemdje links kocht mijn zus op haar dertiende voor mij toen ik nog maar net geboren was. Het is me zo dierbaar dat het altijd een plekje in huis zal hebben.

Zomerwit
Hopelijk gaat het weer snel opknappen. Gelukkig heb ik nog wat Italiaanse zon in het vooruitzicht om mezelf mee op te laden. Tot die tijd zal ik het met het zomerwit in huis moeten doen!

Ik wens jullie een hele fijne vakantie. Tot snel!
Lieve groet,
Irene
Kind van Holland