Tulpen zijn de ideale vervanger voor de kerstboom, zo blijkt uit onderzoek van Fleurop. Dus haal eens wat tulpen in huis. Prachtig!

Tulpen in huis

Tulpen vervangen kerstboom

,,De vraag naar tulpen komt elk jaar vroeger op gang”, vertelt Michel van Slingerland, marketing- en salesmanager van Fleurop. ,,Deze lentekoninginnen blijken de ideale vervanger voor de kerstboom. Na de feestdagen willen mensen vooral weer vooruitkijken, op naar het voorjaar. En wat symboliseert dit seizoen nu beter dan de tulp?
Omdat wij tulpen ook schitterende bloemen vinden die zeker een plekje in huis verdienen, zetten we een aantal mooie plaatjes voor je op een rij:

Tulpen in huis

Matchende tulpen

Tulpen sieren echt niet alleen de woonkamer, ook in de keuken staan ze goed; vooral wanneer je een kleur kiest die matcht met je servies!Pasteltinten

Mooie pasteltinten geven ons dat heerlijke voorjaarsgevoel. Tulpen op een krukje in een leuk emmertje of pot zorgen direct voor een speels en sfeervol geheel!

Tulpen in huis

Knallend!

Liever toch wat knallends? Kies voor geel met rood en oranje! Met een fleurige vaas wordt het nog vrolijker.

tulpen dubbel

Dubbele tulpen

Kies in plaats van enkelvoudige voor dubbele tulpen. Ze vormen een kunstwerk op tafel!

Tulpen op de slaapkamer

Lekker slapen

Witte tulpen stralen rust uit en waar past dat nu beter dan in de slaapkamer?

Tulpen op bureau

Tulpen in huis geeft energie

En naast de woonkamer en slaapkamer staan ze ook prachtig op je bureau. Want zeg nu zelf: zo’n bos tulpen geeft toch energie!

Tulpen in huis

Rustgevend

Of toch niet? Deze kat wordt er in ieder geval helemaal rustig van. Is het geen schitterend plaatje?

Anderen lezen ook:  Wonen in een Tiny House

Tulpen in huis

Nieuwe collectie tulpenboeketten

Om aan de vraag van consumenten te voldoen, zijn Fleurop-bloemisten voor de feestdagen samengekomen om een nieuwe collectie tulpenboeketten samen te stellen. Michel van Slingerland: ,,Van winters wit tot pasteltinten en fuchsiaroze, onze bloemisten hebben rekening gehouden met uiteenlopende smaken.” De boeketten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar bij Fleurop-bloemisten en via fleurop.nl

Wil je ook tulpen in de tuin? Dan is dit berichtje zeker iets voor jou!