winnen

Om je goed kennis te laten maken met onze nieuwe website hebben we op drie plaatsen op de website bovenstaande bijen verstopt. Heb jij deze bijen gevonden, vul dan het formulier hieronder in en maak kans op het boek Over de bijen en de bloemen van Sarah Wyndham Lewis. 

Hoe werkt de actie

Onze nieuwe website is reden genoeg om jou, als lezer, eens in het zonnetje te zetten! Daarom hebben we deze leuke actie bedacht. Al zoekend kom je steeds meer te weten over onze website, ontdek je allerlei leuke pagina’s, handige functies én maak je tegelijk kans om dit schitterende boek te winnen!

Waar moet je zoeken?

De bijen vliegen rond in drie artikelen op de website. Dit kan in alle categorieën zijn. Wanneer je de plaatjes gevonden hebt, vul je op onderstaand formulier in op welke plaatsen de bijen staan. De plaats geef je aan door de kop van de artikelen te vermelden.

Over de bijen en de bloemen

Over de bijen en de bloemen is een heerlijk, prachtig geïllustreerd boek vol informatie en inspirerende ideeën om je dak, muur, terras, balkon of tuin voor honingbijen aantrekkelijk te maken, of je nu een ervaren tuinier bent of een beginner.

25.000 soorten bijen

Wereldwijd zijn er ongeveer 25.000 verschillende soorten bijen, waarvan slechts zeven soorten honingbijen, en van hen hangt veel af.  Het grootste deel van de planten die voedsel leveren aan de mens en andere levende wezens wordt door hen bestoven. Maar honingbijen hebben het in onze tijd niet gemakkelijk, ze zijn bedreigd doordat meer groen – bloemen, planten, struiken en bomen – verdwijnt. Wij kunnen helpen!

Wist je dat…

honingbijen ongeveer 2 miljoen bloemen bezoeken en circa 80.000 km vliegen voor een potje honing van 450 g? Alleen al daarom verdienen deze zoemende vrienden ons respect en onze hulp.

 •  *
 •  *
 •  *
 •  
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  Voorbeeld@voorbeeld.nl
 •  *

Bekijk hier onze actievoorwaarden.

  Nicolle op 10 augustus 2018, 16:50

  Prachtige site! Ja, de bijen hebben het helaas moeilijk. Momenteel bloeit mijn munt volop en de bijen vinden het heerlijk. Ik kan zo genieten van al deze ijverige bijen.

  samantha op 7 juli 2018, 06:45

  Mooie website en leuke manier om meer te ontdekken over de website door hier een actie aan te koppelen. Ben wel heel benieuwd naar de antwoorden, want ik denk dat ik niet alles van de website heb ontdekt…

  Sil op 5 juli 2018, 22:10

  Erg leuke website geworden, maar ik heb bijen en hommels gevonden…

  Sara op 5 juli 2018, 20:49

  Heel leuke website!

  Sara op 5 juli 2018, 20:48

  Superleuke website!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*