Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van LandIdee en maak kans op Stay Strong tulpenbollen van DeZaden.nl. We mogen onder de inschrijvingen 5 tulpenbollenpakketten t.w.v. €4,95 verloten. Meedoen kan t/m 30 september 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

 

Maak kans op Stay Strong tulpenbollen van DeZaden.nl

Doe mee met deze winactie en maak kans op Stay Strong tulpenbollen van DeZaden.nl. Met ruim 25 jaar ervaring is DeZaden.nl specialist in tuinzaden en tuinartikelen. De Stay Strong tulp staat symbool voor dankbaarheid voor het indrukwekkende doorzettingsvermogen van artsen en verpleegkundigen.

Het is een sterke, vroege Triumph tulp die mooie grote bloemen heeft en ongeveer 45-50cm hoog wordt. Bij aankoop van de tulpenmix ter waarde van €4,95 doneert DeZaden.nl €0,70 aan Artsen zonder Grenzen.

De beste kwaliteit bloembollen en planten

Zelf zaaien en groenten en bloemen kweken is een beleving en leuk om te doen voor jong en oud. Op de webshop van DeZaden.nl vind je de beste kruiden-, groenten- en bloemzaden van diverse topmerken uit binnen- en buitenland. Ook vind je er divers pootgoed, zoals bloembollen en plantuien, en diverse benodigdheden voor het kweken, zoals kweekbakken en (verwarmde) kweekkasjes.

  Emmy Vernet op 10 september 2020, 15:43

  Tulpen zijn de trots van Nederland!

  Patrick Mertens op 9 september 2020, 22:05

  Mooie prijs, doe graag mee!!!

  Annemie Cornelis op 9 september 2020, 22:05

  Wauw doe heel graag mee!!!

  Elvi op 8 september 2020, 09:50

  Geweldig!! Mooie tulpen met een top verhaal erachter


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*