Met bladerdeeg kun je werkelijk alle kanten uit: van een hartige spinazierol tot gehaktbroodjes of juist zoete appelflapjes. Wij vinden het vandaag tijd voor de spinazierol, daarom hieronder het recept van dit heerlijke gerecht.
Dit recept is geschikt voor 4 personen
Voorbereidingstijd: 15 minuten | Kooktijd: 5 minuten | Baktijd: 20 minuten
Deze spinazierol is ook heerlijk voor een feestelijke paasbrunch! Ook lekker voor bij de paasbrunch zijn deze heerlijke hamtasjes met champignons. Maak zelf leuke decoraties erbij en geniet van een gezellige paasbrunch.
Laat de diepvriespakjes bladerdeeg eens liggen en ga zelf aan de slag. In onderstaand filmpje legt Sabine van OhMyFoodness uit hoe je zelf bladerdeeg kan maken. Voor 1 grote plak bladerdeeg van 40 x 30 centimeter heb je 250 gram bloem, 250 gram ongezouten roomboter, 4 gram zout en 125 milliliter koud water nodig. Het kost je wel wat tijd om het bladerdeeg te maken, maar het is eigenlijk heel simpel met Sabine’s stappen. En hoe lekker is het om van een compleet zelfgemaakt gerecht te genieten?
De dag begint met het geluid van vogels, dauw op het gras en het zachte…
Tulpen staan bekend als een van de symbolen van Nederland. Maar wist jij al dat…
Het gazon is een plek die het hele jaar door intensief gebruikt wordt, en daarom…
Landelijk wonen is heerlijk en heeft veel charme, maar het zijn vaak oudere woningen. Die…
Dit artikel is geschreven in samenwerking met HEMA De overgang van koud naar warm weer…
De bever, ooit uitgestorven in Nederland, heeft dankzij herintroductieprogramma's zijn plek in onze natuur heroverd.…