Met bladerdeeg kun je werkelijk alle kanten uit: van een hartige spinazierol tot gehaktbroodjes of juist zoete appelflapjes. Wij vinden het vandaag tijd voor de spinazierol, daarom hieronder het recept van dit heerlijke gerecht.
Dit recept is geschikt voor 4 personen
Voorbereidingstijd: 15 minuten | Kooktijd: 5 minuten | Baktijd: 20 minuten
Deze spinazierol is ook heerlijk voor een feestelijke paasbrunch! Ook lekker voor bij de paasbrunch zijn deze heerlijke hamtasjes met champignons. Maak zelf leuke decoraties erbij en geniet van een gezellige paasbrunch.
Laat de diepvriespakjes bladerdeeg eens liggen en ga zelf aan de slag. In onderstaand filmpje legt Sabine van OhMyFoodness uit hoe je zelf bladerdeeg kan maken. Voor 1 grote plak bladerdeeg van 40 x 30 centimeter heb je 250 gram bloem, 250 gram ongezouten roomboter, 4 gram zout en 125 milliliter koud water nodig. Het kost je wel wat tijd om het bladerdeeg te maken, maar het is eigenlijk heel simpel met Sabine’s stappen. En hoe lekker is het om van een compleet zelfgemaakt gerecht te genieten?
Landelijk wonen kent zijn charmes. Denk aan de rust, ruimte en natuur wat veel mensen…
De grutto is een beschermde inheemse vogel die helaas snel verdwijnt. Deze vogel is niet…
Zondag 11 mei is het Moederdag! Heb jij al bedacht wat je haar gaat geven?…
In mei legt iedere vogel een ei, zo luidt het gezegde. De meeste trekvogels zijn…
Vogels zijn druk in de weer, bloemen openen hun knoppen en de eerste, echt warme…
IJsjes eten is altijd een feest! Vooral als het buiten lekker warm is. Zelf ijsjes…