Lekker als ontbijt, als lunch of gewoon tussendoor. Eigenlijk smaakt deze heerlijke toren van geroosterd toastbrood altijd.

Voor 1 toren
Ingrediënten 4 sneetjes toastbrood, 125 g aardbeien, 100 g geitenkaas, zwarte peper uit de molen, 1 el honing,  1/2 el rozemarijntopjes of muntblaadjes

Bereiding Verwarm de grill voor op 180 °C circulatielucht. Rooster de sneetjes toastbrood in de toaster goudbruin. Voeg ongeveer een eetlepel melk of slagroom aan de geitenkaas toe en roer dit goed door. Zo kun je de geitenkaas gemakkelijk smeren. Smeer een laagje geitenkaas op het toastbrood. Was de aardbeien, maak ze schoon en snijd ze in dunne schijfjes. Leg deze op de sneetjes geroosterd brood met geitenkaas. Kruid met peper. Sprenkel er wat honing op en bak de belegde sneetjes onder de voorverwarmde grill in ongeveer 2 minuten goudbruin. Haal ze eruit, stapel de belegde toastjes op elkaar. Kruid met verse munt of rozemarijn en dien meteen op.

Bereidingstijd: 30 minuten