Ingrediënten:
2 pakken spinazie à la crème, deelblokjes (à 450 gram, diepvries)
1 pak lasagnebladen (250 g)
200 gram HEKS’NKAAS®
1 ui, gesnipperd
2 eetlepels olijfolie
1 teen knoflook, geperst
Zout, peper

Materialen
Ovenschaal( inhoud ca. 1,5 liter)

Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet de ovenschaal in. Bak de gesnipperde ui in de olie en voeg daarna de knoflook toe. Schep de spinazie erbij en laat die al roerend ontdooien. Breng op smaak met zout en peper. Bedek de bodem van de ovenschaal met lasagnebladen en verdeel 1/4 van de spinazie erover. Verdeel er 50 gram HEKS’NKAAS® over. Herhaal dit nog 3 keer. Schuif de schaal in de oven en bak het gerecht goudbruin en gaar in ca. 30 minuten. Snijd de lasagne in de schaal in 4 porties en verdeel over de borden.