Salieboter is heerlijk over alle pastasoorten maar het lekkerst over een gevulde pasta zoals tortellini of ravioli met ricotta of een andere kaassoort.
Dit recept is geschikt voor 2 personen.
Ingrediënten ravioli met salieboter
1 pak verse ravioli à 250 g
125 g gezouten roomboter
klein bosje salie
Parmezaanse kaas
Bereiding ravioli met salieboter
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking (verse pasta is snel gaar). Verhit ondertussen de roomboter in een steelpan.
Laat de boter niet bruin worden.
Roer de salieblaadjes erdoor en laat even pruttelen.
Roer de boter door de gare pasta en bestrooi met versgeraspte Parmezaanse kaas of pecorino.
Tip: dit gerecht is behoorlijk machtig dus serveer het met een frisse salade.
De dag begint met het geluid van vogels, dauw op het gras en het zachte…
Tulpen staan bekend als een van de symbolen van Nederland. Maar wist jij al dat…
Het gazon is een plek die het hele jaar door intensief gebruikt wordt, en daarom…
Landelijk wonen is heerlijk en heeft veel charme, maar het zijn vaak oudere woningen. Die…
Dit artikel is geschreven in samenwerking met HEMA De overgang van koud naar warm weer…
De bever, ooit uitgestorven in Nederland, heeft dankzij herintroductieprogramma's zijn plek in onze natuur heroverd.…
View Comments
Lekker