Salieboter is heerlijk over alle pastasoorten maar het lekkerst over een gevulde pasta zoals tortellini of ravioli met ricotta of een andere kaassoort.
Dit recept is geschikt voor 2 personen.
Ingrediënten ravioli met salieboter
1 pak verse ravioli à 250 g
125 g gezouten roomboter
klein bosje salie
Parmezaanse kaas
Bereiding ravioli met salieboter
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking (verse pasta is snel gaar). Verhit ondertussen de roomboter in een steelpan.
Laat de boter niet bruin worden.
Roer de salieblaadjes erdoor en laat even pruttelen.
Roer de boter door de gare pasta en bestrooi met versgeraspte Parmezaanse kaas of pecorino.
Tip: dit gerecht is behoorlijk machtig dus serveer het met een frisse salade.
Houd jij van het buitenleven met zijn frisse groen, bloemen en planten, en wil je…
Carports zijn in 2025 niet meer weg te denken uit vele Nederlandse tuinen. Houten carports…
Een strak gazon staat of valt met het juiste gereedschap. Toch raakt iedereen vroeg of…
Van donderdag 21 tot en met zondag 24 augustus is landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd…
In juli en augustus bruist de natuur van het leven. Bloemen staan volop in bloei,…
Prijzen voor woonverzekeringen lopen flink uiteen, maar een lage premie hoeft niet te betekenen dat…
View Comments
Lekker