Courgettes zijn gezond, fris en lekker op de barbecue. Vooral wanneer je ze bestrooit met Parmezaanse kaas! Misschien vind je de afbeelding er niet zo aantrekkelijk uitzien, het is toch zeker het proberen waard!
Ingrediƫnten
1 courgette
fondueolie (grillolie)
Parmezaanse kaas
Bereiding courgette met Parmezaanse kaas
Snijd de courgette in schijfjes van 1 cm dik.
Strijk beide zijden in met grillolie.
Gril de courgette rechtstreeks boven de kolen.
Draai regelmatig om.
Bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas.
Dit gerecht is ontwikkeld (voor Lidl) door Tom De Jaeger en Koen Maes, BBQ ACADEMY
Probeer ook eens een van onderstaande recepten:
BBQ-brood
Frisse salade met lentegroenten
Kipbrochette met komkommer-tomaatsalade
Papillot van zalm met spinazieroom en venkel
Heerlijke pastasalade
De dag begint met het geluid van vogels, dauw op het gras en het zachte…
Tulpen staan bekend als een van de symbolen van Nederland. Maar wist jij al dat…
Het gazon is een plek die het hele jaar door intensief gebruikt wordt, en daarom…
Landelijk wonen is heerlijk en heeft veel charme, maar het zijn vaak oudere woningen. Die…
Dit artikel is geschreven in samenwerking met HEMA De overgang van koud naar warm weer…
De bever, ooit uitgestorven in Nederland, heeft dankzij herintroductieprogramma's zijn plek in onze natuur heroverd.…