Courgettes zijn gezond, fris en lekker op de barbecue. Vooral wanneer je ze bestrooit met Parmezaanse kaas! Misschien vind je de afbeelding er niet zo aantrekkelijk uitzien, het is toch zeker het proberen waard!
Ingrediƫnten
1 courgette
fondueolie (grillolie)
Parmezaanse kaas
Bereiding courgette met Parmezaanse kaas
Snijd de courgette in schijfjes van 1 cm dik.
Strijk beide zijden in met grillolie.
Gril de courgette rechtstreeks boven de kolen.
Draai regelmatig om.
Bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas.
Dit gerecht is ontwikkeld (voor Lidl) door Tom De Jaeger en Koen Maes, BBQ ACADEMY
Probeer ook eens een van onderstaande recepten:
BBQ-brood
Frisse salade met lentegroenten
Kipbrochette met komkommer-tomaatsalade
Papillot van zalm met spinazieroom en venkel
Heerlijke pastasalade
Landelijk wonen kent zijn charmes. Denk aan de rust, ruimte en natuur wat veel mensen…
De grutto is een beschermde inheemse vogel die helaas snel verdwijnt. Deze vogel is niet…
Zondag 11 mei is het Moederdag! Heb jij al bedacht wat je haar gaat geven?…
In mei legt iedere vogel een ei, zo luidt het gezegde. De meeste trekvogels zijn…
Vogels zijn druk in de weer, bloemen openen hun knoppen en de eerste, echt warme…
IJsjes eten is altijd een feest! Vooral als het buiten lekker warm is. Zelf ijsjes…