Maak je terras, balkon of tuin gezellig, haal die tuinmeubelen tevoorschijn en vier Pasen buiten dit jaar! Er wordt namelijk schitterend weer verwacht.

Zomerse temperaturen 

De temperaturen kunnen aankomend paasweekend zelfs oplopen tot 25 °C! Kortom: heerlijk weer om tijdens de extra vrije dagen in de tuin of op het balkon bezig te zijn.

Maak het gezellig met Pasen

Maak je terras schoon, maai het gazon, richt je balkon gezellig in, haal je tuinmeubelen uit de schuur en geef ze een opkapbeurt. Of ga naar de GAMMA voor nieuwe tuinmeubelen. Een nieuwe bank, loungeset of tuinset doet je tuin direct als nieuw ogen!

Een barbecue met Pasen: het kan!

Heb je mensen uitgenodigd om Pasen mee te vieren, en dus niet zoveel tijd? Geef dan alleen je terras een opknapbeurt. Geniet van het samenzijn: drink samen met vrienden of familie gezellig een wijntje op je schoongemaakte terras, of geniet stiekem al van een barbecue in de tuin. Het barbecueseizoen kan niet vroeg genoeg geopend zijn!

Denk aan de kinderen

Terwijl jij geniet van een heerlijke barbecue is het fijn als de kinderen zich ook vermaken. Met een trampoline of glijbaan in de tuin weet je zeker dat ze uren zoet zijn! Ook leuk: een picknicktafel waar kinderen hun eigen buffet kunnen maken. Tijdens het paasweekend zijn er veel extra kortingen naar keuze bij GAMMA die wel op kunnen lopen tot twintig procent!

Nieuwe tuin 

Heb je wat meer tijd en ontdek je, nu je veel buiten bent, dat bepaalde dingen in je tuin wel aan vervanging toe zijn of droom je al lang van een nieuwe tuin? Je kunt het best plannen maken als je midden in de tuin zit. Je ziet zo precies wat je zou willen, wat praktisch is en wat niet.  Bedenk wat je graag aanpakt, verzamel leuke ideeën en ga tweede paasdag eropuit om materialen aan te schaffen. Lees hier meer tips bij het aanleggen van een nieuwe tuin.

Anderen lezen ook:  Waarom hout verven goed voor het milieu is

Aan de klus!

Als de zon schijnt, is het heerlijk om in de tuin bezig te zijn. Denk aan tuinklussen als snoeien, grasmaaien of het schoonmaken van je terras, maar ook de grotere klussen zoals het bouwen van een tuinhuis, een schutting of het aanleggen van een tuinpad. Met GAMMA weet je zeker dat je dit allemaal zelf kunt. Vergeet na afloop niet te proosten op het geslaagde project!

Geniet deze Pasen van je tuin en het buiten zijn!