Wil jij thuis een fijne plek creëren waar je helemaal tot rust komt? Denk dan eens aan groen: een sobere en rustgevende kleur. Happy Handmade Living 05 inspireert je om van jouw thuis een groen paleis te maken met prachtige zelfgemaakte accessoires zoals toffe muurhangers, mooie manden en leuke hangers voor je mooiste planten.

En sfeervol groen paleis
Dit nieuwe nummer staat in het teken van groen. Je vindt er volop plantentips om de urban jungle door je hele huis te trekken. Verder vind je er de mooiste interieurs en mode-items, gemaakt in groene kleuren. Lisanne Multem en de redactie werkten voor het magazine samen met veel creatieve mensen, en allemaal geven ze hun eigen tips en ideeën. Vier deze nazomer en herfst jouw groene geluk en ga aan de slag met de vele DIY’s!

Wat je onder andere vindt in Happy Handmade Living editie 05:

Een DIY-citroendossier: if life gives you lemons, throw them a party! Citroentjes zijn fris, mooi en speels tegelijk. Als het om decoreren gaat, kun je er alle kanten mee op! Van originele citroenprikkers tot vrolijke citroenslingers en een zacht citroenkussen. Van deze DIY’s word je vanzelf vrolijk!

Duurzaam genieten: geniet lekker en duurzaam met twee smaakvolle recepten van Martin Kintrup.

Kamerplanten stekken: zelf kamerplanten stekken is leuk en heel gemakkelijk. Wij delen een aantal praktische tips met je, afkomstig uit het boek Stekken en meer van Judith Baehner.

Tips om je dag blij te starten: win the morning, win the day! De start van onze dag is belangrijk. Wij geven een aantal tips om de dag met een blij hoofd te starten.

Anderen lezen ook:  LandIdee op KreaDoe 2017

Hippe boxy sweater haken: thuis haken is leuk en hip! Haak zelf een hippe trui van mooie wol, waardoor het kledingstuk een hoog knuffelgehalte krijgt.

Binnenkijken bij Sonia en Peter: laat je inspireren door dit huis met een warme, stoere en botanische uitstraling en een heerlijke groene buitenruimte.

Maak je eigen daybed: ben jij ook helemaal weg van die prachtige daybedden? Wij snappen het wel! Maak zelf een mooi houten daybed met touw.

DIY plantenhangers: ben jij ook zo gek op planten dat je potten en ruimte tekort komt? Met deze leuke DIY plantenhangers en mand creëer je vanzelf ruimte voor (nog) meer groen in huis! Geen groene vingers? Haak dan – naast je potten – ook gewoon je eigen plant.

Maak je eigen body butter: wist je dat body butter maken heel erg eenvoudig is? je hebt er slechts enkele ingrediënten voor nodig en het is pure weldaad voor de huid. Ga aan de slag met dit recept!

Laat je inspireren door het groene huis van Rachelle: het interieur van Rachelle is niet in één woord te vatten; het is een mix van urban jungle, Scandinavisch en industrieel. Geniet mee!

Meer inspiratie: in ieder nummer vind je een inspirerende column, leuke winacties en allerlei creatieve tips!