Alles wat je moet weten

In Groener Wonen gaat het om comfortabel wonen en toch geld besparen op de energierekening. Maar ook schenken we aandacht aan het effect van kamerplanten op je gezondheid, groen vakantievieren in eigen land, elektrisch rijden, fair fashion en zero waste koken. In de eerste editie lees je in ons dossier zonne-energie alles wat je moet weten voordat je panelen aanschaft en uiteraard krijg je alle nieuwtjes en trends op het gebied van energie en duurzaamheid in en rondom je woning.

Groener Wonen

Groener Wonen heeft aandacht voor het huis en voor de leefomgeving. We gaan op zoek naar inspirerende (interieur)ontwerpers die zich richten op duurzaamheid maar we houden het ook dicht bij huis en geven praktische tips over het verminderen van plastic afval en de duurzame inrichting van je tuin. Groener Wonen is er voor mensen met een groen hart die zich richten op een betere toekomst voor volgende generaties.

Anderen lezen ook:  Ga de moestuin in met De Tuin op Tafel

Het magazine Groener Wonen verschijnt vier keer per jaar en het eerste nummer ligt vanaf 25 april 2019 in de winkel. Kijk voor meer informatie op www.groenerwonen.com 

Bekijk alvast een voorproefje van het magazine


    Reageer op dit artikel

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    *

    *

    *