Heb je even wat afleiding nodig in deze bizarre tijden? Geniet jij ook zo van de tuin en het groen om je heen nu je noodgedwongen veel meer thuis bent? Gelukkig kun je weer volop buiten aan de slag. Tuinieren werkt ontspannend en in een mooie tuin is het ook fijn thuiswerken. Wist je dat uitgeverij Vipmedia naast jouw vertrouwde vertrouwde tijdschrift LandIdee ook diverse groene magazines uitgeeft? Heb jij een liefde voor groen? Lees dan snel verder.

Liefde voor de moestuin

Altijd al een moestuin willen beginnen? Er is nu genoeg te doen in de moestuin, zo kun je de grond voorbereiden en rustig aan al wat dingen zaaien. Zorg ervoor dat je een gieter bij de hand hebt om meteen na het zaaien water te kunnen geven. Zo geef je je planten een goede start en geniet je straks van een rijke oogst. Hoe je die rijke oogst realiseert en wat je er vervolgens mee kunt doen, lees je in De Tuin op Tafel.

Liefde voor tuinieren

Met een liefde voor groen houd je waarschijnlijk ook wel van tuinieren. Er is genoeg te doen in de tuin: Snoeien, zaaien, de gieter vullen en alle planten van een slok water voorzien… Maar vooral ook volop genieten van bomen en struiken die al vrolijk bloeien en bollen die uit de grond schieten en de tuin allerhande mooie kleuren geven.

Is het bij jou druk in de milieustraat? Wacht dan even met het weggooien van je tuinafval en houd afstand van anderen. Wist je dat je een deel van je tuinafval ook goed kan composteren? Maak je eigen composthoop met deze tips.

Anderen lezen ook:  Creatief aan de slag met Happy Handmade Living 02

In het magazine TuinSeizoen delen we die liefde voor groen en tuinieren en vind je inspiratie en informatie om optimaal van jouw tuin te kunnen genieten!

Liefde voor groen leven

Isoleren, energie besparen en ook in de tuin gaan we bewuster met het milieu om. Tipje: gebruik eens een gieter om regenwater op te vangen en dit aan je planten te geven! In het tijdschrift Groener Wonen geven we volop tips over hoe je je woning en je tuin kunt verduurzamen. Aangevuld met leuke interviews en binnenkijkers in prachtige duurzame huizen biedt Groener Wonen volop inspiratie voor een groen leven.