De Kerstspecial van LandIdee is er weer. Maak je klaar voor wat Christmas Magic. Geniet van de voorpret voor kerstmis en stel een verrassend gemakkelijk kerstmenu.

Wie door de Kerstspecial van LandIdee bladert, krijgt al meteen dat heerlijke kerstgevoel. Een compleet en stressvrij kerstmenu dat je ruim van te voren kunt maken, sfeervolle kerstinterieurs met een mix van (zelfgemaakte) kransen gecombineerd met dierbare familiestukken en vondsten van de kringloop. Zo geef je je kersthuis een persoonlijke tintje.

Kerstspecial LandIdee 2020 kerstmenu

Ook heel persoonlijk zijn de fraai ingepakte cadeautjes van stylist Jorian. Met mooi inpakpapier gecombineerd met een lintje en wat takjes uit het bos maakt ze van elk cadeau een kunstwerkje. Natuurlijke materialen zijn sowieso perfecte sfeerbrengers zoals je kunt zien in het inspirerende artikel over decoreren met kerststerren en het aankleden van je wintertuin. Op zoek naar een ‘echte’ kerstboom? LandIdee zet op een rijtje welke bomen echt duurzaam zijn. Tot slot nemen we een kijkje bij echte christmaholic Saskia de Laat die ons vertelt waarom kerst zo geweldig is.

De Kerstspecial van LandIdee ligt vanaf donderdag 8 oktober in de winkel en is ook online te bestellen in de Vipwinkel!

Landidee Kerst 2020

Anderen lezen ook:  Jonge eendjes, dit wist je nog niet over eendenkuikens