Wij beginnen het nieuwe jaar met een nieuwe uitgave van LandIdee! In LandIdee februari-maart 2020 geven we je heel veel inspiratie voor het komende voorjaar, genieten van lekkere recepten en helpen je uiteraard de winter door. 

LandIdee februari-maart 2020 ligt vanaf woensdag 8 januari 2020 in de winkel en is online te bestellen via Vipwinkel.nl.

Wat je allemaal nog meer leest in LandIdee februari-maart 2020:

  • Bijzonder wonen: De oppassers van Slot Loevestein
  • Pril geluk met lieve bolletjes
  • Overheerlijke recepten van Pascale Naessens & Donna Hay
  • Muts, sjaal en wanten om zelf te breien
  • Leuke winacties!
  • En veel meer…

Bekijk ook leuke (cadeau)abonnementen van LandIdee!

LandIdee magazine februari-maart 2020

Vanaf nu ook milieuvriendelijker verstuurd

Abonnees van LandIdee hebben als eerste het nieuwe nummer in de brievenbus ontvangen. Met dit nummer maken we dit jaar een extra bijzondere start. De folie om het magazine is namelijk vervangen door een suikerriet folie. Hierdoor kunnen we LandIdee duurzamer bij je bezorgen.

Doordat suikerriet folie voor 80% geproduceerd is uit hernieuwbare grondstoffen is het veel duurzamer dan de oude folie. De folie heeft het Vinçotte OK biobased certificaat met vier sterren en is volledig recyclebaar. Je mag de suikerriet folie dus in de plasticafvalbak gooien, waarna het hergebruikt kan worden. De kwaliteit en sterkte verandert niet, dus je krijgt jouw magazine nog steeds netjes thuisbezorgd.

Eerste stap naar een beter klimaat

Niet alleen LandIdee maar ook de andere magazines van onze uitgeverij Vipmedia Publishing worden in suikerriet folie verstuurd. Vipmedia wil hiermee een bijdrage leveren in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het afgelopen jaar maakte Vipmedia al een eerste stap naar een beter klimaat.

Anderen lezen ook:  LandIdee okt-nov 2012

In april vorig jaar is het nieuwe magazine Groener Wonen gelanceerd. In Groener Wonen lees je over duurzaam wonen en energie besparen zonder in te leveren op comfort. Het magazine beantwoordt vragen als ‘Hoe kan ik energie in en rondom huis besparen?’, ‘Hoe zorg ik voor een duurzame en diervriendelijke tuin?’ en ‘Is het slim om nu al mijn cv-ketel te vervangen voor een warmtepomp?’. Daarnaast vind je er ook heerlijke vegan recepten. Groener Wonen is er voor iedereen met een groen hart die zich richt op een betere toekomst voor volgende generaties. Meer weten over het magazine? Kijk dan op Groenerwonen.com.