Heb je even wat afleiding nodig in deze bizarre tijden? In het tijdschrift LandIdee vind je grappige dierenweetjes, prachtige natuurfoto’s en kan je binnengluren bij de mooiste interieurs.

Liefde voor de moestuin

Altijd al een moestuin willen beginnen? Er is nu genoeg te doen in de moestuin, zo kun je de grond voorbereiden en rustig aan al wat dingen zaaien. Zorg ervoor dat je een gieter bij de hand hebt om meteen na het zaaien water te kunnen geven. Zo geef je je planten een goede start en geniet je straks van een rijke oogst. Hoe je die rijke oogst realiseert en wat je er vervolgens mee kunt doen, lees je in De Tuin op Tafel. Hoofdredacteur Vera staat elke dag letterlijk met haar voeten in de klei en geeft handige tips! Ook neemt ze je mee op pad naar kwekers en andere moestuinfanaten.

Liefde voor tuinieren

Er is genoeg te doen in de tuin: Snoeien, zaaien, de gieter vullen en alle planten van een slok water voorzien… Maar vooral ook volop genieten van bomen en struiken die al vrolijk bloeien en bollen die uit de grond schieten en de tuin allerhande mooie kleuren geven.

Is het bij jou druk in de milieustraat? Wacht dan even met het weggooien van je tuinafval en houd afstand van anderen. Wist je dat je een deel van je tuinafval ook goed kan composteren? Maak je eigen composthoop met deze tips.

In het magazine TuinSeizoen delen we die liefde voor tuinieren en vind je inspiratie en informatie om optimaal van jouw tuin te kunnen genieten!

Anderen lezen ook:  LandIdee februari-maart 2020

Liefde voor groen leven

Isoleren, energie besparen en ook in de tuin gaan we bewuster met het milieu om. Tipje: gebruik eens een gieter om regenwater op te vangen en dit aan je planten te geven! In het tijdschrift Groener Wonen geven we volop tips over hoe je je woning en je tuin kunt verduurzamen. Aangevuld met leuke interviews en binnenkijkers in prachtige duurzame huizen biedt Groener Wonen volop inspiratie voor een groen leven.

LandIdee abonnement