De kerst vinden wij ieder jaar weer een van de gezelligste perioden van het jaar! Kaarsen op tafel, lekkere recepten in de oven en heerlijk op de bank aan de slag met creatieve projectjes. Om je mee te nemen in deze heerlijke sfeer, delen we op onze website de komende periode veel leuke kerstinspiratie. En natuurlijk is er onze prachtige kerstspecial boordevol inspiratie. 

De kerstspecial ligt in de winkel en is ook online te bestellen in onze vipwinkel.

Wat je onder andere allemaal leest in de kerstspecial

 • Sfeer- en stijlvolinterieur
 • Prachtige kerstdiy’s
 • Een lekker én haalbaar kerstmenu
 • Leuke breiprojectjes
 • Lekkere zoete kerstrecepten
 • De leukste kerstmusthaves!
 • Inspirerende kerstuitjes

Kerstinspiratie op de website 

Als aanvulling op de kerstinspiratie die we met je delen in onze kerstspecial, delen we ook op onze website heel veel sfeervolle kerstinspiratie en lekkere recepten om mee aan de slag te gaan!

Kerst bavarois

Een van die heerlijke kerstrecepten is de vanille-kokos bavarois met pittige mangosaus! Het recept komt uit het boek Kerst van Mireille en Arno van Elst van The Holy Kauw Company, hierin geven ze heel veel inspirerende tips voor een kerst om van te genieten. Bekijk alle recepten.

Kerstkrans maken

Mooie kransen om zelf te maken

De kerstkrans is weer helemaal terug van weggeweest! We laten je meerdere leuke opties zien om zelf mee aan de slag te gaan. Gebruik voor het maken van een krans snoeihout van je druif of gebruik een metalen ring.  Bekijk alle kransen.

Kerstkrans

Leuke cadeautjes!

December is ook dé maand om cadeautjes te geven aan elkaar. Wat is er nu leuker om cadeau te geven dan een magazine! Geef creatievelingen bijvoorbeeld het mooie nieuwe magazine Happy Handmade Living! Een tuinliefhebber zou blij worden van Tuinseizoen of De Tuin op Tafel. En met LandIdee maak je iedereen blij!

Anderen lezen ook:  Kerstspecial van LandIdee

HHL 02

Bekijk ook leuke (cadeau)abonnementen van LandIdee!  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  *

  *