Op zoek naar een perfect kerstcadeau voor een dierenliefhebber? We inspireren je graag met 5 cadeautips. Ideaal om een dierenliefhebber te verwennen met de feestdagen, maar ook leuk om zelf te krijgen!

1. Gepersonaliseerde mand

Dit gepersonaliseerde dierenbed is het perfecte kerstcadeau voor een dierenliefhebber; je maakt zowel het baasje als de hond of kat erg blij. Bij smartphoto vind je naast dit bed nog meer leuke accessoires voor jouw kat, hond,… of voor jezelf. Ontwerp voederbakjes, naamplaten, kussens en zo veel meer met de favoriete foto van jouw pluizige vriend, de naam of misschien zelfs met jouw favoriete quote. De producten zijn gemakkelijk te ontwerpen en je kan ze personaliseren hoe jij het wil! Prijs: €49,99. Meer informatie vind je op: BE: www.smartphoto.be/nl/huisdieren en NL: www.smartphoto.nl/huisdieren

 

2. Dierenkerstballen

Dieren kerstballen Ikea

Versier je huis met opvallende VINTER kerstballen geïnspireerd op dieren uit de Scandinavische winterse bossen: een vos, een haas en een hert. De strikjes zitten al aan de ballen waardoor je ze makkelijk kan ophangen. De ballen zijn gemaakt van polyester en metaal, dus zullen ook niet zomaar kapot vallen. Ideaal voor een dierenliefhebber. Prijs: € 9,99/set 3 stuks.

 

3. Perfect kerstcadeau voor een dierenliefhebber

Het perfecte kerstcadeau voor een dierenliefhebber: Een abonnement op Hart voor Dieren magazine. Boordevol inspiratie en praktische tips voor jouw huisdier. Bestel nu jouw abonnement met feestelijke korting! Geef je het abonnement cadeau? Dan stopt het automatisch.

 

4. Voor jou en voor de vogels

Duurzaam nestkastje

Kan je geliefde enorm genieten van vogels in de tuin? Geef dan een nestkastje cadeau. Koop je het nestkastje bij de webshop van Vivara, dan gaat een deel van de opbrengst naar natuurbeschermingsorganisaties zoals Natuurmonumenten. Het is dus eigenlijk een dubbel kerstcadeau voor een tuinliefhebber.

Anderen lezen ook:  Kerstkoekjes sterren bakken

Speciaal als LandIdee lezer ontvang je nu 15% korting op vogelvoer en -voedersystemen* in de webshop van Vivara. Gebruik de code LIV721

* M.u.v. reeds afgeprijsde artikelen. Geldig t/m 05-01-2022

 

5. Verwenpakket voor je hond of kat

Kerstmaaltijd Yarrah honden en katten

Yarrah heeft dit jaar een speciaal kerstcadeau voor honden en katten uitgebracht: de Kerstmis multi pack. Het is niet alleen leuk om je huisdier een cadeau te geven, maar wat nou als dat ook nog eens een duurzaam, graanvrij én gezond cadeau is? Dat is nog eens het beste van twee werelden. Het vrolijk bedrukte multi pack bestaat uit zes of acht alu kuipjes met drie verschillende smaken graanvrij natvoer, zoals kip, kalkoen of zalm/rundvlees. Zo kan je hond of kat ook een keer iets anders proberen. Het natvoer is geschikt voor alle honden en katten, van de allerkleinsten tot de senioren.

 

*De links in dit artikel zijn affiliate links