Op zoek naar een cadeau voor een theeliefhebber? Wat dacht je van een speciale theeadventskalender of heerlijke, duurzame thee die je zonder schuldgevoel kan opdrinken?

1. Pickwick adventskalender

Begin elke dag met een heerlijke kop thee en een goed gesprek met een Tea Topic kerstvraag. Met de Pickwick Tea Topics Adventskalender 2021 tel je op een gezellige én lekkere manier af richting kerst. Een perfect cadeau voor de feestdagen.

 

2. Maak zelf de ultieme masala chai

Met de Vegan Blend Starter Box van Exclusivithee heb je alle benodigdheden in huis om zelf de ultieme masala chai te maken. Chai thee heeft een balans tussen pittig en toegankelijk en is in één woord verwarmend. De chaiblend is met de hand samengesteld in Melbourne van premium zwarte thee, hele kruiden, gember en, in deze vegan versie, agave in plaats van honing. Om de Prana (levensenergie) in elk kopje te bewaren, zijn alle blends gemaakt van uitsluitend biologische en natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige zoetstoffen, conserveringsmiddelen of andere toevoegingen. In de Starter Kit Vegan Blend vind je 250 g Prana Chai Vegan Blend, een chaipot voor op het gas, een theezeef, een dubbelwandige chaikop en een Prana Chai receptenboek met zes originele recepten om het meeste uit je chai te halen. Tijdens de koude maanden is dit het perfecte cadeau voor jezelf! Een Chai Starter Kit Vegan Blend kost € 47,95.

3. Thee zonder schuldgevoel

Kerstcadeau_eerlijke_thee

Met Teamwork Tea kun je zonder schuldgevoel een heerlijk kopje thee drinken. De theeblaadjes zijn biologisch geteeld en de arbeiders hebben hier een fatsoenlijk loon voor gekregen. Bovendien zit de thee in afbreekbare zakjes, waarin geen plastic is verwerkt. Thee van dit Nederlandse merk is op diverse plekken te koop.

Anderen lezen ook:  Creatieve adventskalender maken

 

*De links in dit artikel zijn affiliate links