In de kerstperiode draait het om tijd doorbrengen met je familie, lekker eten en genieten van de mooie versieringen. Het is bovendien een tijd om vrolijk, vergevingsgezind, barmhartig, vriendelijk en gul te zijn. Kerstmis hoort een mooi feest te zijn voor iedereen, nietwaar? Yarrah komt daarom dit jaar met een speciaal kerstcadeau voor honden en katten: de Kerstmis multi pack.

Biologische en volledige maaltijd in drie smaken

Het is niet alleen leuk om je huisdier een cadeau te geven, maar wat nou als dat ook nog eens een duurzaam, graanvrij én gezond cadeau is? Dat is pas wat wij het beste van twee werelden noemen. Het vrolijk bedrukte multi pack bestaat uit zes of acht alu kuipjes met drie verschillende smaken graanvrij natvoer, zoals kip, kalkoen of zalm/rundvlees. Zo kan je hond of kat ook een keer iets anders proberen. Het natvoer is geschikt voor alle honden en katten, van de allerkleinsten tot de senioren.

Natvoer bevat veel vocht en helpt je huisdier gehydrateerd te blijven. Bovendien heeft Yarrah de best opneembare eiwitten geselecteerd zodat je huisdier precies binnenkrijgt wat hij nodig heeft. Het biologische natvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je hond of kat. Kortom: goed voor de planeet én gezond voor je huisdier. Het multi pack zal in de komende weken verkrijgbaar worden via de diverse Yarrah verkooppunten en via de Yarrah webshop.

Namens Yarrah wensen we jou en je huisdieren een vrolijk en gezond kerstfeest!

 

Meer weten? www.yarrah.com