Een stevige stoofpot smaakt naar meer na een gure herfstdag, maar in de praktijk blijkt het niet altijd mee te vallen het vlees goed mals te krijgen.
Mogelijk blus je het vlees na het aanbraden dan af met koud water of koude bouillon. En dat is funest, want het vlees ‘sluit zicht’ waardoor het niet goed vocht meer kan opnemen en dus taai wordt.
Zorg dat de saus of bouillon dezelfde temperatuur heeft als het reeds aangebraden vlees. Of haal het vlees uit de pan, warm het stoofvocht op en voeg het vlees weer toe.
De dag begint met het geluid van vogels, dauw op het gras en het zachte…
Tulpen staan bekend als een van de symbolen van Nederland. Maar wist jij al dat…
Het gazon is een plek die het hele jaar door intensief gebruikt wordt, en daarom…
Landelijk wonen is heerlijk en heeft veel charme, maar het zijn vaak oudere woningen. Die…
Dit artikel is geschreven in samenwerking met HEMA De overgang van koud naar warm weer…
De bever, ooit uitgestorven in Nederland, heeft dankzij herintroductieprogramma's zijn plek in onze natuur heroverd.…