Het is de Week zonder Vlees en Zuivel. Dit initiatief is in het leven geroepen om de consumptie van dierlijke producten terug te dringen. Met dit recept voor een geroosterde pompoensalade en spinazie, maak je een heerlijke, veganistische lunch. Zo zet jij alvast de eerste stap richting het minder consumeren van vlees en zuivel!
Eet smakelijk!
Tip: Wil je extra eiwitten in je geroosterde pompoensalade? Laat een blikje linzen uitlekken en meng door de salade.
Tip: Hou je van kaas? Gebruik dan eens een plantaardige feta.
Meer weten over De Week zonder Vlees en Zuivel? Klik dan hier!
De dag begint met het geluid van vogels, dauw op het gras en het zachte…
Tulpen staan bekend als een van de symbolen van Nederland. Maar wist jij al dat…
Het gazon is een plek die het hele jaar door intensief gebruikt wordt, en daarom…
Landelijk wonen is heerlijk en heeft veel charme, maar het zijn vaak oudere woningen. Die…
Dit artikel is geschreven in samenwerking met HEMA De overgang van koud naar warm weer…
De bever, ooit uitgestorven in Nederland, heeft dankzij herintroductieprogramma's zijn plek in onze natuur heroverd.…