Het is de Week zonder Vlees en Zuivel. Dit initiatief is in het leven geroepen om de consumptie van dierlijke producten terug te dringen. Met dit recept voor een geroosterde pompoensalade en spinazie, maak je een heerlijke, veganistische lunch. Zo zet jij alvast de eerste stap richting het minder consumeren van vlees en zuivel!
Eet smakelijk!
Tip: Wil je extra eiwitten in je geroosterde pompoensalade? Laat een blikje linzen uitlekken en meng door de salade.
Tip: Hou je van kaas? Gebruik dan eens een plantaardige feta.
Meer weten over De Week zonder Vlees en Zuivel? Klik dan hier!
Houd jij van het buitenleven met zijn frisse groen, bloemen en planten, en wil je…
Carports zijn in 2025 niet meer weg te denken uit vele Nederlandse tuinen. Houten carports…
Een strak gazon staat of valt met het juiste gereedschap. Toch raakt iedereen vroeg of…
Van donderdag 21 tot en met zondag 24 augustus is landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd…
In juli en augustus bruist de natuur van het leven. Bloemen staan volop in bloei,…
Prijzen voor woonverzekeringen lopen flink uiteen, maar een lage premie hoeft niet te betekenen dat…