Nu we veel thuiszitten gaan we het liefst onze tuin in, zeker met dit mooie weer. Met bloeiende planten en groen om je heen maak je jouw tuin gezellig. Kom eventjes tot rust op je terras of besteed een paar uurtjes aan ontspannen tuinieren. Dat is gezond voor lichaam en geest en dat kunnen we nu heel hard gebruiken.

Voor iedereen die de tuin wil herontdekken is er het gloednieuwe printmagazine van de website Tuinen.nl. Laat je inspireren door prachtige voorbeelden en handige tips. Geef bijvoorbeeld een beachlook aan je tuin met wuivende grassen en bloeiende planten vol bijen en vlinders. De trendtuinen van 2020 zijn helemaal gericht op genieten van de tuin. Voor eindeloze zomeravonden maak je met natuurlijke materialen een exotische loungeplek.

Vakantiesfeer in eigen tuin - Tuinen.nl magazine

Vakantiesfeer op je eigen terras en nog meer

Kun jij ook zo genieten van de zomerse dagen in het zuiden waar bougainville, oleander en sinaasappelboompjes zorgen voor een heerlijke vakantiesfeer? In Tuinen.nl vertellen we hoe je dat in je eigen tuin ook voor elkaar kunt krijgen. Gewoon op je terras!

Verder lees je in deze speciale editie van Tuinen.nl over hortensia’s. Iedereen wordt blij van zo’n zee van witte, roze of blauwe bloemen die ook nog eens gemakkelijk zijn in het onderhoud. Ook krijg je veel praktische tips over het gazon, een artikel over planten die van schaduw houden en een diy van een bloemenkrans.  Nog een tip uit het magazine: plant in mei wat dahlia’s en je hebt echt de hele zomer een mooi boeket op je tuintafel. Dat voelt elke dag als een feestje!

Anderen lezen ook:  Er was eens een slee - werkbeschrijvingen

Voortuintje - Tuinen.nl magazine

Haal Tuinen.nl magazine in de winkel of bestel online

Tuinen.nl magazine kost slechts 3,95 euro. Het magazine ligt vanaf 10 april 2020 in de winkels en is verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn, Jumbo, Primera, Ako en Bruna. Je kan het magazine ook online bestellen via Vipwinkel.nl.

Neem een kijkje

Moederdag abonnement