Er is weer steeds meer mogelijk en dat betekent dat we deze zomer kunnen gaan genieten van leuke uitstapjes. Bezoek bijvoorbeeld de openlucht evenementen van Kasteel Heihuyzen, Hof & Huis en Le Manoir! Lees hier wat er te beleven valt en wanneer je deze evenementen kunt bezoeken. 

Foto’s: Paul de Cloedt

 

Kasteel Heihuyzen

Waar? Heihuizen 3 – 2390 Malle
Wanneer? Vrijdag 25 t/m maandag 28 juni. Op vrijdag van 14.00 uur tot 21.00 uur, andere dagen van 10.00 uur tot 18.00 uur
Wat? Voor het eerst opent Kasteel Heihuyzen het Domein Heihuyzen. Door de prachtige gezichtsassen en de unieke sfeer is het kasteel en het doorkruisende park een verborgen parel in de Kempen. Laat je als een van de eerste bezoekers verrassen door de romantische en intieme sfeer. Dit perfect aangelegde domein wacht op jou!
Wist je dat… De eigenaar van Domein Heihuyzen ook de voorzitter is van Landelijk Vlaanderen? Deze vereniging brengt vele grootgrondbezitters samen.
Prijzen Toegang: €8,-, parkeren gratis
Meer informatie www.tuindagen-heihuyzen.be

 

Hof & Huis

Waar? Provinciedomein Kasteel d’Aertrycke, Zeeweg 42 – 8820 Torhout
Wanneer? Vrijdag 2 t/m maandag 5 juli. Op vrijdag van 14.00 uur tot 21.00 uur, andere dagen van 10.00 uur tot 18.00 uur
Wat? De mooiste en grootste tuin- en interieurbeurs in West-Vlaanderen. Ben jij dol op lifestyle, tuin, interieur en alles wat (buiten)koken aangenaam maakt? Dan ben jij op dit fantastische domein aan het juiste adres! Beleef een unieke gezellige sfeer en laat je inspireren door bijvoorbeeld het barbecue-eiland, waar je alles leert over buiten koken.
Wist je dat… Dit alweer de 27e editie is van dit geslaagde evenement?
Prijzen Toegang: €9,-, 60+ en jongeren tussen de 12 en 18 jaar €8,-, parkeren gratis
Meer informatie www.tuinbeurzen.be

Anderen lezen ook:  Mooie zomerboeketten

 

Le Manoir

Waar? Fortstraat 15 – 8730 Beernem
Wanneer? Vrijdag 17 t/m maandag 20 september. Op vrijdag van 14.00 uur tot 21.00 uur, andere dagen van 10.00 uur tot 18.00 uur
Wat? Een uniek evenement op domein Le Manoir Alexandere. Geniet op dit evenement van een toffe expositie en een intieme sfeer. Bezoekers van de eerste editie stonden versteld van de gezelligheid op deze locatie. Ondanks de afwezigheid van een echte manoir of kasteel is de locatie warm gezellig en kwaliteitsvol!
Wist je dat… Domein Le Manoir Alexandere een privédomein is? De eigenaren heten Paul en Magali.
Prijzen Toegang: €8,-, parkeren gratis
Meer informatie www.lifestylebeurzen.be