Kant-en-klaar citroenzout is meestal duur. Daarom kun je dit speciale zout, dat gebruikt wordt voor het maken van slasauzen en het kruiden van vis en gevogelte, beter zelf maken.
Hiervoor heb je twee grote biocitroenen en 250 g grof zeezout nodig. Was de citroenen in heet water en rasp de schil eraf. Meng vervolgens het citroenraspsel met het zout en doe alles in een glazen pot. Het citroenzout blijft een jaar lang goed.
Houd jij van het buitenleven met zijn frisse groen, bloemen en planten, en wil je…
Carports zijn in 2025 niet meer weg te denken uit vele Nederlandse tuinen. Houten carports…
Een strak gazon staat of valt met het juiste gereedschap. Toch raakt iedereen vroeg of…
Van donderdag 21 tot en met zondag 24 augustus is landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd…
In juli en augustus bruist de natuur van het leven. Bloemen staan volop in bloei,…
Prijzen voor woonverzekeringen lopen flink uiteen, maar een lage premie hoeft niet te betekenen dat…