Categories: GezondheidRecepten

Citroenzout

Kant-en-klaar citroenzout is meestal duur. Daarom kun je dit speciale zout, dat gebruikt wordt voor het maken van slasauzen en het kruiden van vis en gevogelte, beter zelf maken.

Hiervoor heb je twee grote biocitroenen en 250 g grof zeezout nodig. Was de citroenen in heet water en rasp de schil eraf. Meng vervolgens het citroenraspsel met het zout en doe alles in een glazen pot. Het citroenzout blijft een jaar lang goed.

admin

Share
Published by
admin
Tags: visgerecht

Recent Posts

Landelijk interieur: hier kun je aan denken

Landelijk wonen kent zijn charmes. Denk aan de rust, ruimte en natuur wat veel mensen…

1 maand ago

Grutto: Sierlijke steltloper

De grutto is een beschermde inheemse vogel die helaas snel verdwijnt. Deze vogel is niet…

1 maand ago

Verwen haar extra goed met Moederdag

Zondag 11 mei is het Moederdag! Heb jij al bedacht wat je haar gaat geven?…

1 maand ago

Beleef de natuur in mei

In mei legt iedere vogel een ei, zo luidt het gezegde. De meeste trekvogels zijn…

1 maand ago

De tuin in mei: 5 planten die nu bloeien

Vogels zijn druk in de weer, bloemen openen hun knoppen en de eerste, echt warme…

2 maanden ago

Zelf ijsjes maken

IJsjes eten is altijd een feest! Vooral als het buiten lekker warm is. Zelf ijsjes…

2 maanden ago