Brood dat te droog geworden is, hoef je niet meteen weg te gooien of aan de eenden te voeren. Door een eenvoudige truc smaakt het weer vers. Wikkel het brood in een licht bevochtigde schone doek en leg het 24 uur in de koelkast. Verwarm vervolgens de oven voor op 180 graden en bak het bevochtigde brood 8 tot 10 minuten op. Smaakt het best als het nog warm is.
Heb je toch oud brood? Maak er deze heerlijke pudding van.
Landelijk wonen kent zijn charmes. Denk aan de rust, ruimte en natuur wat veel mensen…
De grutto is een beschermde inheemse vogel die helaas snel verdwijnt. Deze vogel is niet…
Zondag 11 mei is het Moederdag! Heb jij al bedacht wat je haar gaat geven?…
In mei legt iedere vogel een ei, zo luidt het gezegde. De meeste trekvogels zijn…
Vogels zijn druk in de weer, bloemen openen hun knoppen en de eerste, echt warme…
IJsjes eten is altijd een feest! Vooral als het buiten lekker warm is. Zelf ijsjes…