Brood dat te droog geworden is, hoef je niet meteen weg te gooien of aan de eenden te voeren. Door een eenvoudige truc smaakt het weer vers. Wikkel het brood in een licht bevochtigde schone doek en leg het 24 uur in de koelkast. Verwarm vervolgens de oven voor op 180 graden en bak het bevochtigde brood 8 tot 10 minuten op. Smaakt het best als het nog warm is.
Heb je toch oud brood? Maak er deze heerlijke pudding van.
De dag begint met het geluid van vogels, dauw op het gras en het zachte…
Tulpen staan bekend als een van de symbolen van Nederland. Maar wist jij al dat…
Het gazon is een plek die het hele jaar door intensief gebruikt wordt, en daarom…
Landelijk wonen is heerlijk en heeft veel charme, maar het zijn vaak oudere woningen. Die…
Dit artikel is geschreven in samenwerking met HEMA De overgang van koud naar warm weer…
De bever, ooit uitgestorven in Nederland, heeft dankzij herintroductieprogramma's zijn plek in onze natuur heroverd.…