Maak van bosbessen eens een heerlijke smoothie! Lekker én gezond!
Dit recept is geschikt voor 4 porties
300 g bevroren bosbessen
1 banaan
300 ml yoghurt
300 ml melk
honing
50 g ongezouten pistachenoten
Meng de yoghurt en de melk in de blender, voeg de banaan en de bosbessen toe (houd er 12 achter) en mix goed door.
Voeg eventueel wat honing toe als je de smoothie niet zoet genoeg vindt.
Giet in vier mooie potjes of glazen en garneer met een paar mooie bosbessen en wat fijn gehakte pistachenoten.
Lekker als licht ontbijt of als tussendoortje op een zomerse dag.
Tip Je kunt de melk ook vervangen door appelsap. Laat de honing dan achterwege.
Meer lekkere recepten vind je in het magazine LandIdee.
De dag begint met het geluid van vogels, dauw op het gras en het zachte…
Tulpen staan bekend als een van de symbolen van Nederland. Maar wist jij al dat…
Het gazon is een plek die het hele jaar door intensief gebruikt wordt, en daarom…
Landelijk wonen is heerlijk en heeft veel charme, maar het zijn vaak oudere woningen. Die…
Dit artikel is geschreven in samenwerking met HEMA De overgang van koud naar warm weer…
De bever, ooit uitgestorven in Nederland, heeft dankzij herintroductieprogramma's zijn plek in onze natuur heroverd.…