Muffins zijn overheerlijk en niet moeilijk te bakken. Door de toevoeging van de bosbessen (of blauwe bessen) en de yoghurt en zure room blijven deze bosbessen muffins bovendien lekker smeuïg.
Een speciaal muffin-bakblik werkt handig. Gebruik ook daarin papieren vormpjes zodat je de muffins er na het bakken gemakkelijk uit krijgt.
Bereidingstijd: 20 minuten
Baktijd: 25 tot 30 minuten
Heb jij toevallig zelf bessen in de tuin, dan zijn deze natuurlijke extra lekker om in je bosbessen muffins te verwerken. Lees ook eens hoe je deze bessen het beste snoeit. Of maak er eens een heerlijke smoothie van.
De dag begint met het geluid van vogels, dauw op het gras en het zachte…
Tulpen staan bekend als een van de symbolen van Nederland. Maar wist jij al dat…
Het gazon is een plek die het hele jaar door intensief gebruikt wordt, en daarom…
Landelijk wonen is heerlijk en heeft veel charme, maar het zijn vaak oudere woningen. Die…
Dit artikel is geschreven in samenwerking met HEMA De overgang van koud naar warm weer…
De bever, ooit uitgestorven in Nederland, heeft dankzij herintroductieprogramma's zijn plek in onze natuur heroverd.…
View Comments
dit ga ik nu uit proberen het ziet er nl. heerlijk uit
Ziet er zo heerlijk uit dus net gemaakt alleen zijn ze niet gaar na ruim half uur in de oven op 180 gr?
En de smaak is ook niet echt lekker helaas..
Wat heb ik verkeerd gedaan?
Beste Yvon,
We hebben eerlijk gezegd geen idee. Zou het kunnen dat de oven niet heet genoeg is geworden?
Redactie LandIdee
bij mij zijn het net broodjes
Ik heb ze ook gemaakt helaas niet lekker, wel gaar maar je proeft heel erg de bak poeder en er zit geen zout in wat t allemaal erg laf maakt!
Helaas moet ik weer opnieuw beginnen. Maar deze worden t niet!