Een BBQ zonder heerlijk stukje brood is geen echte barbecue. Maak je barbecue nog feestelijker met dit echte BBQ-brood.
Ingrediënten
Klein rond brood
Olijfolie met rode peperbollen en rozemarijn
Grof zeezout
Verse tuinkruiden (zeker tijm en rozemarijn, oregano en bieslook zijn aangename smaakmakers)
Bereiding BBQ-brood
Snijd het brood in dambordpatroon tot onderaan door.
Snijd de tuinkruiden grof.
Vul het brood ermee, bestrooi met grof zeezout en besprenkel binnenin en bovenop met voldoende olie.
Barbecuetip
Gril indirect op 180° gedurende 15 minuten (tot wanneer het brood binnenin warm is).
Dit gerecht is ontwikkeld (voor Lidl) door Tom De Jaeger en Koen Maes,
BBQ-brood naar een recept en idee van Guy Heyninck, BBQ ACADEMY Sint-Niklaas
Bekijk ook: veilig barbecueën
Probeer ook eens een van onderstaande recepten:
Frisse salade met lentegroenten
Kipbrochette met komkommer-tomaatsalade
Papillot van zalm met spinazieroom en venkel
Heerlijke pastasalade
Courgette met Parmezaanse kaas
De dag begint met het geluid van vogels, dauw op het gras en het zachte…
Tulpen staan bekend als een van de symbolen van Nederland. Maar wist jij al dat…
Het gazon is een plek die het hele jaar door intensief gebruikt wordt, en daarom…
Landelijk wonen is heerlijk en heeft veel charme, maar het zijn vaak oudere woningen. Die…
Dit artikel is geschreven in samenwerking met HEMA De overgang van koud naar warm weer…
De bever, ooit uitgestorven in Nederland, heeft dankzij herintroductieprogramma's zijn plek in onze natuur heroverd.…