Een BBQ zonder heerlijk stukje brood is geen echte barbecue. Maak je barbecue nog feestelijker met dit echte BBQ-brood.

Ingrediënten
Klein rond brood
Olijfolie met rode peperbollen en rozemarijn
Grof zeezout
Verse tuinkruiden (zeker tijm en rozemarijn, oregano en bieslook zijn aangename smaakmakers)

Bereiding BBQ-brood
Snijd het brood in dambordpatroon tot onderaan door.
Snijd de tuinkruiden grof.
Vul het brood ermee, bestrooi met grof zeezout en besprenkel binnenin en bovenop met voldoende olie.

Barbecuetip
Gril indirect op 180° gedurende 15 minuten (tot wanneer het brood binnenin warm is).

Dit gerecht is ontwikkeld (voor Lidl) door Tom De Jaeger en Koen Maes,
BBQ-brood naar een recept en idee van Guy Heyninck, BBQ ACADEMY Sint-Niklaas

Bekijk ook: veilig barbecueën

Probeer ook eens een van onderstaande recepten:
Frisse salade met lentegroenten
Kipbrochette met komkommer-tomaatsalade
Papillot van zalm met spinazieroom en venkel
Heerlijke pastasalade
Courgette met Parmezaanse kaas

admin

Share
Published by
admin
Tags: bbqBrood

Recent Posts

Landelijk interieur: hier kun je aan denken

Landelijk wonen kent zijn charmes. Denk aan de rust, ruimte en natuur wat veel mensen…

1 maand ago

Grutto: Sierlijke steltloper

De grutto is een beschermde inheemse vogel die helaas snel verdwijnt. Deze vogel is niet…

1 maand ago

Verwen haar extra goed met Moederdag

Zondag 11 mei is het Moederdag! Heb jij al bedacht wat je haar gaat geven?…

1 maand ago

Beleef de natuur in mei

In mei legt iedere vogel een ei, zo luidt het gezegde. De meeste trekvogels zijn…

1 maand ago

De tuin in mei: 5 planten die nu bloeien

Vogels zijn druk in de weer, bloemen openen hun knoppen en de eerste, echt warme…

2 maanden ago

Zelf ijsjes maken

IJsjes eten is altijd een feest! Vooral als het buiten lekker warm is. Zelf ijsjes…

2 maanden ago