Van woensdag 1 tot en met zondag 5 november kon iedereen die graag zelf dingen maakt en creatief aan de slag wilde, inspiratie opdoen op KreaDoe in de Jaarbeurs in Utrecht. 

Haken steeds erg populair

Haken en breien bleek ook dit jaar net als voorgaande edities de belangrijkste hobby. 30% van de bezoekers had hier het meeste interesse in. Gevolgd door papier & kaarten (10%), tekenen/schilderen (6%), stempels + huis- & interieurdecoratie (5%) en scrapbooking + sieraden (4%). Het meest druk bezochte plein/activiteit is het Haakplein. Bezoekers beoordeelden dit plein met 7.7.

Wij gingen er natuurlijk ook even een kijkje nemen. Benieuwd hoe het was? Kijk onderstaand filmpje: 

Stijging aantal bezoekers
De beurs heeft dit jaar een flink aantal bezoekers meer getrokken dan voorgaande editie. In totaal trokken 43.297 tussen 1 en 5 november naar Utrecht om voor hun hobby nieuwe ideeën en inspiratie op te doen. Een stijging van 13% ten opzichte van vorig jaar. Opvallend was ook hoge aantal nieuwe bezoekers: 21% bezocht KreaDoe dit jaar voor het eerst.

kreadoe

Binnenkort gaan wij (redactie LandIdee) aan de slag met leuke DIY’s. Die we uiteraard stap voor stap filmen, zodat jij ook aan de slag kunt.
Op de hoogte blijven? Abonneer je op ons Youtube-kanaal