Vanaf 26 april 2013 opent de nieuwe Nederlandse kampeerformule FarmCamps haar 7de  locatie in Goirle, Noord-Brabant. Op FarmCamps logeren familie en vrienden op werkende boerenbedrijven in volledig ingerichte safaritenten. De nieuwe Brabantse locatie FarmCamps Breehees is een modern melkveebedrijf en een gezellig paardenpension, en kan uiteraard online geboekt.

Bourgondisch en modern boeren in Brabant
De nieuwe FarmCamps locatie Breehees in Goirle is een melkveebedrijf dat al generaties wordt gerund door de familie Schellekens. Boer Sjef en zijn zoon hebben een zeer moderne koeienstal waar de koeien automatisch gemolken en gevoerd worden. De gasten kunnen vanaf een loopbrug door de slag een kijkje nemen terwijl de koeien zich laten melken of borstelen.

Andere activiteiten die worden georganiseerd zijn boerengolf, opdrachten doen uit het boerenpaspoort, op stap met de boerin en uiteraard mag je de boer meehelpen met het verzorgen van de dieren en met een beetje geluk maak je mee hoe een kalfje geboren wordt. Kinderen vermaken zich vast uitstekend op deze boerderij, want naast koeien vind je hier ook pensionpaarden en een aantal verzorgpony’s en konijnen.

Meer informatie over FarmCamps (dat ook meedoet met de LandIdee Slapen bij de Boer actie) vind je op www.farmcamps.nl

Anderen lezen ook:  Basisscholen planten 1,5 miljoen bloembollen