Liefde voor tuinieren

Snoeien, zaaien, de gieter vullen en alle planten van een slok water voorzien, er is genoeg te doen in de tuin. Nu velen voorjaarskriebels ervaren kan het zijn dat het erg druk is bij jouw milieustraat. Kun je jouw afval niet kwijt? Maak dan je eigen composthoop. Fijngemaakte takken mogen op je composthoop, mits je ze goed mengt met ander groente- en tuinafval. Lees hier hoe je jouw eigen composthoop maakt.

In het magazine TuinSeizoen vind je inspiratie en informatie om optimaal van jouw tuin te kunnen genieten!

Liefde voor groen leven

Isoleren, energie besparen en ook in de tuin gaan we bewuster met het milieu om. Tipje: gebruik eens een gieter om regenwater op te vangen en dit aan je planten te geven. In het tijdschrift Groener Wonen geven we volop tips over hoe je je woning en je tuin kunt verduurzamen. Aangevuld met leuke interviews en binnenkijkers in prachtige duurzame huizen biedt Groener Wonen volop inspiratie voor een groen leven.

Liefde voor de moestuin

Heb jij al (voor)gezaaid? Ook in de moestuin is weer genoeg te doen, zo kun je de grond voorbereiden en rustig aan al wat dingen zaaien. Zorg ervoor dat je een gieter bij de hand hebt om meteen na het zaaien water te kunnen geven. Zo geef je je planten een goede start en geniet je straks van een rijke oogst. Hoe je die rijke oogst realiseert en wat je er vervolgens mee kunt doen, lees je in De Tuin op Tafel.

Anderen lezen ook:  Gratis bonbonniere

Liefde voor interieur en natuur

Vrolijke dierenweetjes, prachtige natuurfoto’s en binnengluren bij de mooiste interieurs, dat brengt in een lichtpuntje in onze dag. In het tijdschrift LandIdee deelt de redactie daarnaast ook praktische huis-, tuin- en keukentips.