Courgettes zijn gezond, fris en lekker op de barbecue. Vooral wanneer je ze bestrooit met Parmezaanse kaas! Misschien vind je de afbeelding er niet zo aantrekkelijk uitzien, het is toch zeker het proberen waard!

Ingrediënten
1 courgette
fondueolie (grillolie)
Parmezaanse kaas

Bereiding courgette met Parmezaanse kaas
Snijd de courgette in schijfjes van 1 cm dik.
Strijk beide zijden in met grillolie.
Gril de courgette rechtstreeks boven de kolen.
Draai regelmatig om.
Bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas.

Dit gerecht is ontwikkeld (voor Lidl) door Tom De Jaeger en Koen Maes, BBQ ACADEMY

Probeer ook eens een van onderstaande recepten:
BBQ-brood
Frisse salade met lentegroenten
Kipbrochette met komkommer-tomaatsalade
Papillot van zalm met spinazieroom en venkel
Heerlijke pastasalade