Tijdens de Kerstfair Huis Doorn kun je heerlijk wintershoppen en inspiratie opdoen voor de feestdagen. Genieten van live gezongen Christmas Carols, de mooiste winter-stands, duizenden lichtjes en gezellige terrasjes. Zou jij graag naar deze fair willen? Bestel dan nu je kaartjes met korting!

Hoe krijgt ik korting op de kerstfair?

Ga naar http://kerstfairhuisdoorn.nl/actie/ en vul de kortingscode: landidee in. Je krijgt €4,00 korting.  Je betaald dus maar €11,00 in plaats van €15,00!
Het ticket geeft ook gratis toegang tot het Museum Huis Doorn, exposities en het Paviljoen.

Kerstfair Huis Doorn

Kerstfair Huis Doorn

Op de fair vind je ruim 80 specialisten, smaakmakers, trendsetters en vakmensen. Doe inspiratie op om binnen & buiten nog meer in Kerstsfeer te brengen, een mooie tafel te dekken, heerlijk te koken. Of verwen jezelf met de warmte van winterse wollen fashion, een handmade sieraad, hoed of tas…

Tafelmanieren
Laat je door een heuse butler de tafel etiquette uitleggen zodat je ook thuis ‘vorstelijk’ kan dineren. Serveer je links of rechts? Hoe gebruik je een servet? Hoe schenk je wijn? Hoe dek je een tafel? Kortom hoe heurt het eigenlijk?

Kerstfair Huis Doorn

Het servies van de Keizer
In Huis Doorn zijn de tafels rijk gedekt met zilveren tafelst ukken, handbeschilderd servies, verguld kristal… Alsof elk moment de Keizer met zijn gevolg kan arriveren om aan te zitten aan het diner en wie weet mag jij ook aanschuiven.

Kerstfair Huis Doorn

Data, openingstijden en entree
Vrijdag 15 tot en met zondag 19 december 2017: vrijdag en zaterdag van 12.00- tot 21.00 uur, zondag van 12.00- tot 18.00 uur.
Volwassenen € 15,00 p.p. Kinderen t/m 18 jaar € 7,50 p.p Kinderen tot 7 jaar gratis.

Kans maken op gratis kaartjes? Dat kan ook!