Heerlijk wintershoppen en inspiratie opdoen voor de feestdagen om je vervolgens onder te dompelen in het leven van de Oranjes op Paleis Het Loo! De 10e editie van Spirit of Winter maakt van 15 tot en met 19 november de warmste winterdagen van het jaar.

 

Vijf dagen lang vind je hier ruim 150 specialisten, smaakmakers, sfeermakers, trendsetters en nog veel meer. ‘The most wonderful time of the year’  start op Spirit of Winter. Knapperende vuurtjes, duizenden lichtjes, live muziek en het brede aanbod van onze standhouders staan garant voor onvergetelijke winterse gezelligheid.

Korting op 10e Spirit of Winter op Paleis het Loo

Denk jij nu: hier móet ik bij zijn?
Dan heb je geluk! Lezers van LandIdee ontvangen namelijk op de kortingscode “landidee” € 3,50 korting op een ticket van Spirit of Winter op Paleis Het Loo! Volwassenen betalen € 14,00 i.p.v. € 17,50 p.p.

Bestel gelijk je tickets op http://spiritofwinter.nl/actie en vul je kortingscode “landidee” in! De korting wordt direct verwerkt in je ticket. Ook leuk: het ticket geeft ook gratis toegang tot het Paleis Het Loo en haar tuinen.

Wanneer?
Openingstijden zijn op woensdag 15 november t/m zondag 19 november van 10.00 tot 17.00 uur.

Winnen kan ook: Klik hier om mee te doen!

Korting op 10e Spirit of Winter op Paleis het Loo